top of page

Over VPO

Al meer dan 25 jaar organiseert JCI Amsterdam het Vondelpark Open om geld op te halen voor het onderhoud van het Vondelpark.

Wat is het JCI Vondelpark Open?

Het JCI Vondelpark Open is misschien wel het meest bijzondere golftoernooi van Nederland. Het mooiste park van Amsterdam en tevens het mooiste park van Nederland wordt voor één ochtend omgetoverd tot een volwaardige 18-holes golfbaan. U speelt op een baan die geheel onvoorspelbaar is door de dynamiek van het park.

Met uw deelname aan het JCI Vondelpark Open sponsort u het goede doel, Stichting Hart voor het Vondelpark. Naast het spelen voor het goede doel belooft het wederom een dag vol plezier, heerlijk eten en mooie gebeurtenissen te worden.

Aan dit exclusieve evenement beleven maximaal 36 teams van 3 personen  een memorabele dag golfen in het Vondelpark. Wilt u dit evenement niet missen, neem dan contact op met: sales@jcivondelparkopen.nl.

Sinds 1995 organiseert JCI Amsterdam dit evenement ter ondersteuning van het Vondelpark. In de afgelopen jaren is met het toernooi meer dan €400.000 opgehaald voor het Vondelpark.

 

Helpt u ons mee om ook dit jaar een mooie financiële bijdrage aan het park te realiseren? 

Winnaars

Het JCI Vondelpark Open heeft in de afgelopen 27 jaar een imponerende lijst van winnaars voortgebracht. JCI Amsterdam is dan ook trots op onderstaande lijst van bevriende bedrijven die het toernooi op hun naam hebben geschreven:

2022: Willems Advocaten & Rechtsanwälte
2021: Lankhorst Makelaars

2019: Rogier Dickmann Project Management

2018: De Haij & Van der Wende Advocaten

2017: The Dutch

2016: The Dutch

2015: The Dutch
2014: Rai (team 3) (Amsterdam)
2013: Rai (team 3) (Amsterdam)
2012: Randstad (Amsterdam)
2011: Kennedy van der Laan (Amsterdam)
2010: Kroezen (Culemborg)
2009: Montagne Services (Bussum)
2008: KPMG Meijburg Eagles (Amsterdam)
2007: Renault Nieuwendijk Hoofddorp
2006: Renault Nieuwendijk Hoofddorp
2005: Channah Vinkeveen Vastgoed Beheer 
2004: Keur Groep (Haarlem)
2003: Channah Vinkeveen Vastgoed Beheer 
2002: Huisman Makelaardij (Amsterdam)
2001: Keur Groep (Haarlem)
2000: Schut van Os Notarissen (Amsterdam)
1999: Vertigo (Amsterdam)
1998: Keur Groep (Haarlem)
1997: Keur Groep (Haarlem)
1996: Amstel Hotel (Amsterdam)
1995: ING Bank (Amsterdam)

Over Stichting Hart voor het Vondelpark

Met 12 miljoen bezoekers per jaar is het Vondelpark het drukst bezochte park van Nederland en de grootste toeristische trekpleister van ons land. De beheerkosten van het park zijn door het intensieve gebruik fors gestegen.

JCI Amsterdam zet zich al sinds 1988 actief  in voor het Vondelpark. In 1988 door een stichting op te richten die de muziektent gaat restaureren. Met 25 sponsors wordt dit werk in 3 jaar volbracht. In 1995 wordt het JCI Vondelpark Open voor de eerste keer georganiseerd als manier om geld in te zamelen voor behoud van het Vondelpark. In 2004 wordt de restauratie van de brug naar de historische Muziekkoepeltent afgerond die mogelijk was door de opbrengst van het JCI Vondelpark Open. In 2008 vond het tweede lustrum plaats, toen ging de opbrengst van het JCI Vondelpark Open naar de restauratie van de Stedemaagd die zich bij de ingang van het park aan de Stadhouderskade bevindt.

Tijdens de meest recente renovatie van het Vondelpark van 2009, was er onvoldoende budget beschikbaar om ook de bankjes in het park te vervangen. Besloten is om door sponsoring en particulier initiatief geld in te zamelen om de banken te vervangen. De afgelopen jaren zijn er al een groot aantal banken vervangen door de opbrengst van het JCI Vondelpark Open. U kunt bijdragen aan dit succes!

Niet alleen zorgt uw deelname voor geld om de bankjes in het Vondelpark te vervangen, ook profiteert uw bedrijf van de media-aandacht die gegenereerd wordt. Het JCI Vondelpark Open is een bijzonder evenement om de naam van uw bedrijf aan te verbinden.

Voor de volgende editie van het JCI Vondelpark Open hebben we verschillende mogelijkheden om deel te nemen, namelijk deelname als hoofd- of holesponsor, daarnaast heeft u de keuze uit de sponsorpakketten: Goud, Zilver en Brons. We informeren u graag over de mogelijkheden via sales@jcivondelparkopen.nl

Organisatie

  • Erik Buursink – Voorzitter

  • Kim Canoy  – Penningmeester

  • Hilde Kerstens – Baan

  • Roland Mathijsen – Marshals

  • Fleur Kok & Rianne Verkleij Logistiek

  • Tessa van den Dolder – Marketing & Communicatie

 

* alle bestuursleden oefenen op 100% vrijwillige basis hun taak uit, zij ontvangen hierover geen financiële vergoeding.

VPO 2022 - Groepsfoto - Fotograaf Josh Meulenhoff.jpg

Over

JCI

JCI Staat voor Junior Chamber International. JCI Amsterdam heeft circa 40 leden en is onderdeel van JCI als wereldwijde netwerkorganisatie van ondernemende mensen tot en met 40 jaar. JCI telt meer dan 160.000 leden in ruim 110 landen, bestaat uit meer dan 5.000 lokale organisaties en is officieel partner van de Verenigde Naties. De organisatie heeft geen politieke of religieuze achtergrond. In Nederland heeft bijna elke stad een eigen JCI Kamer.

JCI is een actieve club met vrijwillige leden die zichzelf lokaal, nationaal en internationaal sterk maakt voor het realiseren van maatschappelijke en zakelijk relevante projecten. Allemaal met de ambitie to create positive change. Ben je zelf tussen de 25 en 40 jaar en ben je benieuwd wat JCI Amsterdam voor jou kan betekenen?

Kijk op onze website voor meer informatie! 

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Website
bottom of page