Waarom meespelen?

Veel plezier in het park

Hoe vaak heeft u de gelegenheid om met goede (zaken)relaties of met collega’s te golfen in het Vondelpark? U speelt op een baan die geheel onvoorspelbaar is door de dynamiek van het park! Bomen die de slag recht op de hole belemmeren, fietsers die de concentratie voor een afslag verpesten, of een hond die er met de golfbal vandoor gaat! Dat is ook het JCI Vondelpark Open.

U wordt ontvangen met een uitgebreid ontbijt, tijdens het golfen zijn er cateringpunten op de baan en na de 18 holes volgt de lunch met prijsuitreiking en aansluitend een borrel. Los daar van bent u één van de weinigen die kan zeggen dat hij/zij gegolfd heeft in het Vondelpark!

Het JCI Vondelpark Open is meer dan alleen een ochtend golfen voor het goede doel, het is een dag vol lol, onverwachte gebeurtenissen en mooie verhalen ‘voor later’ of ‘voor op de golfbaan’.

Ook dit jaar beleven weer maximaal 36 teams een memorabele dag golfen in het Vondelpark. Het JCI Vondelpark Open is al 25 jaar een UNIEK evenement in Amsterdam. Kortom, één evenement wat u niet wilt missen!

Schrijf u direct in!

JCI Vondelpark Open